Masto stannar till 2025!
Publicerad: 2022-02-18
Nyhet
Christopher Mastomäki har skrivit på ett nytt treårsavtal med Örebro Hockey.

Christopher kom till Örebro 2017 och nu är centern inne på sin femte säsong i Örebro Hockey. Efter att gått hockeygymnasium i Västerås och två säsonger i Luleå har nu Örebro blivit hemma får 25-åringen som nu noterats för över trehundra matcher i SHL. Den här säsongen har Christopher stått för sin poängbästa säsong i SHL-karriären. På 40 matcher har det blivit 16 poäng, fördelat på 6 mål och 10 assist. Idag står det klart att Christopher har skrivit på ett nytt kontrakt som gör att han stannar i klubben till och med säsongen 2024/25.

– Vi är glada att skriva ett nytt treårsavtal med Masto. Han har en bra säsong där han visat upp en jämn och hög nivå. Masto kommer till jobbet varje dag och vi gillar verkligen vad han står för. Under sina år i klubben har Masto utvecklats till en viktig kugge i vårt lag och med sitt hårda arbete kommer han även ha en viktig roll att slussa in våra unga killar, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Först och främst trivs jag och familjen väldigt bra i staden och klubben. Jag vill fortsätta vara med på den här resan och den utveckling som jag själv samt klubben har. Det är en häftig resa som vi inne på och nu ska vi bygga vidare på det och fortsätta ta steg i rätt riktning, säger Christopher Mastomäki.

Christopher Mastomäki
Ålder: 25 år
Moderklubb: Älta IF
Position: Center
Längd: 192 cm
Vikt: 87 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2024/25

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson