Glenn är hemma
Publicerad: 2023-05-08
Nyhet
Örebro Hockey kan idag välkomna Glenn Gustafsson tillbaka till klubben.

Efter två säsonger i Växjö Lakers är Glenn Gustafsson åter en Örebrospelare. Den nyblivne svenska mästaren har nu skrivit på ett längre avtal med Örebro Hockey. Glenn kom till Örebro första gången inför hockeygymnasiet 2014. Totalt blev det sju raka säsonger i klubben innan flyttlasset gick till Växjö. Nu är den 24-årige publikfavoriten tillbaka i Örebrotröjan och det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2026/27.

– Örebro som stad och klubb betyder väldigt mycket för mig så det är klart att det känns otroligt bra att vara tillbaka. Jag känner mig taggad och inspirerad på att dra i gång en ny säsong. Det händer väldigt mycket bra i klubben just nu och jag vill så klart vara med och bidra till att vi ska vinna, säger Glenn Gustafsson.

– För oss betyder det otroligt mycket att få tillbaka Glenn. Han har fostrats här i Örebro och under de senaste säsongerna har han haft en bra utveckling. Glenn är en laglojal spelare som nu har fått känna på hur det är att vinna och det är något som kommer vara viktigt för vår grupp, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

Intervju med Glenn kommer under dagen.

Glenn Gustafsson
Ålder: 24 år.
Position: Forward.
Längd: 179 cm.
Vikt: 92 kg.
Skjuter: Vänster.
Moderklubb: Västerhaninge IF.
Meriter: SM-guld och JVM-silver.
Aktuellt: Fyraårskontrakt med Örebro Hockey.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson