Örebro Hockey och Niklas Johansson går skilda vägar
Publicerad: 2023-01-10
Nyhet
Örebro Hockey kan idag meddela att det blir en förändring i den sportsliga ledningen.

Niklas Johansson har sedan säsongen 2016/17 arbetat i Örebro Hockey som Sportchef. Nu står det klart att det kommer bli en förändring på Sportchefsposten i Örebro Hockey. Idag har Örebro Hockey tillsammans med Niklas Johansson kommit överens om att avsluta samarbetet.

– Niklas har under sina tid som Sportchef varit med och etablerat Örebro Hockey som ett stabilt SHL-lag. Nu har vi tillsammans med Niklas kommit överens om att gå skilda vägar. Niklas gör idag sin sista arbetsdag och vi vill passa på att tacka Niklas för hans tid i Örebro Hockey och önskar honom stort lycka till i framtiden, säger Örebro Hockeys VD Mikael Johansson.

– Jag har haft sju fantastiska år i Örebro Hockey och jag vill verkligen passa på att tacka spelare, ledare och inte minst alla partners samt supportrar som backar upp och stöttar föreningen på ett otroligt sätt. Det har varit en häftig resa som jag kommer att ta med mig resten av mitt liv. Nu har det blivit dags för nya utmaningar och jag önskar klubben allt gott framöver, säger Niklas Johansson.

Mikael Johansson meddelar vidare hur arbetet framåt fortgår:

– Rekryteringen av ny Sportchef är i full gång och vår målsättning är att göra klart med en ny Sportchef så fort som möjligt. Samtidigt är vi noggranna i processen för att säkerställa att vi får in rätt person som tillsammans med befintlig personal ska fortsätta den positiva utvecklingen som Örebro Hockey har haft de senaste åren. Från och med nu kommer Stefan Bengtzén ansvara för de sportsliga frågorna närmast SHL-laget. Till sist vill jag förtydliga att Örebro Hockey mår väldigt bra och att de förändringar som just nu görs kommer leda till att vi som klubb tar ytterligare steg framåt.

Intervju med Mikael Johansson kommer på hemsidan inom kort.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson