Örebro Hockeys Podcast: Hardy Nilsson
Publicerad: 2016-08-29

Den 3 september hyllar vi Miljonkedjan och andra klassiska Örebro-hjältar i Behrn Arena.
Här följer ett specialavsnitt med Hardy Nilsson – en tredjedel av den legendariska linan som är en av de största värvningskupper någonsin i svensk hockey.

Örebro Hockey presenterar stolt Hardy Nilsson. Tillsammans med de andra Skellefteåkillarna ”Krobbe” Lundberg och Martin Karlsson spred de skräck i motståndarna i slutet av 70-talet/början av 80-talet. I Örebro IK:s tröja. Här för Hardy Nilsson tidsmaskinen tillbaka till en mytomspunnen tid i Örebro-ishockeyn. I podden berättar han fortfarande att han får rabatterade priser i vissa butiker, oklarheten vem som jämfördes med den legendariska violinisten egentligen, att vara stöpt i en kravbild att aldrig visa smärta utåt, kvällen när Kneten blåste Krobbe på skytteligasegern och väldigt mycket annat hockeygodis. 

Klicka här för att säkra din biljett till hyllningsmatchen

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Några korrigeringar har gjort i laguppställningarna efter att avsnittet spelades in. Klicka här för gällande laguppställning

Kommunikationschef Johan Arvidsson