Game Day - Hemmamatch mot Växjö
Publicerad: 2023-12-09
Nyhet
Vi ses i eftermiddag i Behrn Arena när Växjö Lakers gästar oss. Domaren släpper pucken kl 15:15.

I samband med dagens SHL-match mot Växjö vill vi vara med och göra skillnad. Utöver tre poäng spelar vi för ett varmare Örebro och nu kan du vara med och göra skillnad. På plats i arenan har du möjlighet att vara med och bidra till Örebro Stadsmission och deras fortsatta arbete. Varje gåva är värdefull och tillsammans kan vi göra stor skillnad.

– Först och främst är vi så tacksamma över att kunna genomföra den här matchen med Örebro Hockey. I årets insamling fokuserar vi på ekonomiskt utsatta barnfamiljer. 13 % av alla barn i Örebro lever i familjer som inte får ihop sin ekonomi. För deras familjer är det omöjligt att få till julmat och julklappar. Därför finns vi där för att bidra med matkassar och presentkort. Det stöd som vi kan få från alla i och runt Örebro Hockey kommer göra väldigt stor skillnad för många familjer i Örebro, säger Sofia Strömberg på Örebro Stadsmission.

Vill du vara och bidra redan nu?
Swish: 900 53 15
Plusgiro: 90 05 31-5
Bankgiro: 900-5315

Märk gärna samtliga betalningar med: julgåva

Var sänds matchen?
TV4 Play och TV4

Klicka här för att prenumerera på vår YouTube-kanal!

Kom närmare Örebro Hockey
Vill du också få nyförvärv och förlängningar före det blir officiellt? Inside Örebro är stället för dig som vill ha det lilla extra från Örebro Hockey. Samtidigt blir du en viktig pusselbit i bygget av ett starkare Örebro Hockey. Ett Inside Örebro-konto kostar 49 kr per månad. Läs mer om Inside Örebro här!

Följ oss i sociala medier!
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter
Följ oss på TikTok

IT, Media & Teknik Tony Jörtsö