Tio spelare lämnar Örebro Hockey
Publicerad: 2023-04-14
Nyhet
Idag står det klart att tio spelare lämnar Örebro Hockey.

Rodrigo Abols
– Rodrigo har gjort en häftig resa hos oss. Han kom hit som en ung spelare och har under åren hos oss utvecklats både som spelare och människa. Nu har vi valt att gå skilda vägar och vi vill passa på att tacka Rodrigo för hans tid hos oss, samtidigt som vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

Kristian Näkyvä
– Kristian har varit hos oss i fem säsonger och under dessa år han varit starkt bidragande till där vi är idag. Vi riktar ett stort tack till Kristian för hans insatser i klubben och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär.

Linus Öberg
– Linus är en spelare som vi gärna hade fortsatt jobba med. En kille som har gått genom vår utvecklingsverksamhet och verkligen lagt ned det hårda jobbet. I slutspelet var Linus en av våra mest framstående spelare, men nu har han valt att gå vidare i sin karriär. Vi tackar Linus för alla år i Örebro Hockey och sen kanske våra vägar möts igen i framtiden.

Marcus Hardegård
– Marcus har haft en positiv utveckling hos oss och avslutade andra halvan av säsongen starkt. Marcus är ambitiös och en bra människa som vi har uppskattat. Nu står det klart att det inte blir någon fortsättning hos oss och vi vill rikta ett stort tack till Marcus för hans insatser hos oss.

Jani Lajunen
– Jani är verkligen en spelare som kommer till jobbet varje dag. En lagspelare som bara blir bättre ju längre säsongen går. Jani har med sin erfarenhet varit en viktig spelare för oss under två säsonger. Nu blir det ingen förlängning här hos oss och vi vill passa på att tacka Jani för hans tid i klubben.

Under säsongen anslöt Rihards Marenis, Radek Muzik och Joshua Karlsson till Örebro Hockey och nu meddelar Niklas Eriksson att det inte blir något fortsatt spel för Rihards, Radek och Joshua i Örebro Hockey.

– Rihards, Radek och Joshua kom in och stärkte upp laget under säsongen. Alla tre har verkligen bidragit med en positiv energi och en härlig inställning. Vi tackar Rihards, Radek och Joshua för deras tid hos oss och önskar alla tre lycka till i deras fortsatta karriärer.

Avslutningsvis står det klart att Adam Hofbauer och Gustav Karlsson, som nu tar steget in i seniorkarriären, lämnar Örebro Hockey.

– Adam och Gustav är två spelare som kommit upp via utvecklingsverksamheten och fått känna på spel i SHL. Nu blir Adam och Gustav seniorer och det ska bli spännande att följa deras fortsatta utveckling. Vi tackar Adam och Gustav för deras tid i klubben och önskar båda två stort lycka till framöver, avslutar Niklas Eriksson.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson