Två nya år med William Wikman
Publicerad: 2023-09-26
Nyhet
Idag står det klart att William Wikman förlänger sitt avtal med Örebro Hockey.

William Wikman är inne på sin andra säsong i Örebrotröjan. Med sitt hårda arbete och uppoffrande spel har William snabbt blivit en publikfavorit i Behrn Arena. William har idag skrivit på ett nytt tvåårsavtal med Örebro Hockey, vilket innebär att han stannar i Örebro över säsongen 2025/26.

– Vi är jätteglada att kunna förlänga Willes avtal. Han har haft en stark utveckling hos oss och det har varit roligt att se Willes beslutsamhet och utveckling i vår miljö. Vi tror mycket på Wille, han är en riktig lagspelare men vi ser också att Wille kan ta ytterligare kliv i det offensiva spelet. Det ska bli spännande att fortsätta jobba med Wille och följa hans fortsatta utveckling i Örebrotröjan, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Eriksson.

– Först och främst är jag väldigt glad över att fortsätta här i Örebro. Jag känner att jag precis som klubben har haft en stark utveckling vilket gjorde valet enkelt. Sedan dag ett har jag trivts i staden och med alla i och runt laget. Vi har något bra på gång och jag ser fram emot att fortsätta vara en del på den här resan, säger William Wikman.

I samband med torsdagens hemmamatch mot Malmö är William matchens profil. Efter slutsignalen träffar du William i souvenirbutiken. Klicka här för att köpa biljetter.

William Wikman
Ålder: 26 år
Position: Forward
Moderklubb: IFK Täby
Aktuellt: Nytt tvåårskontrakt

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson