Välkommen Nick Halloran
Publicerad: 2022-01-18
Nyhet
Amerikansk forward klar för Örebro Hockey.

Nick Halloran ansluter närmast från spel i SaiPa i den finska ligan. Den amerikanska forwarden har tidigare representerat Colorado College och även spelat 15 matcher för Ontario Reign i AHL. Nu står det klart att 24-åringen ansluter till Örebro Hockey och spel i SHL.

– Jättekul att kunna välkomna Nick. Vi får in en högerfattad forward som kommer hjälpa oss i det offensiva spelet. Det som sticker ut i Nicks spel är hans snabbhet och förmåga att läsa spelet. Vi tycker att Nick är en intressant spelare även för framtiden och det ska bli spännande att följa honom i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag är väldigt exalterad att få komma till Örebro. Jag är hört mycket bra om klubben och ser verkligen framemot att ansluta till laget. Som spelare är jag en fartfylld spelare och jag hoppas kunna bidra till laget med min fart samt offensiva kvaliteter, säger Nick Halloran.

Går allt enligt plan ansluter Nick till laget under onsdagen.

Nick Halloran
Ålder: 24 år
Position: Forward
Skjuter: Höger
Nationalitet: USA
Längd: 178 cm
Vikt: 79 kg
Aktuellt: Kontrakt över säsongen 2021/22

På backsidan fortsätter jakten på nyförvärv. Niklas Johansson kommenterar läget här.

– Det är ingen hemlighet att vi letar efter nyförvärv på backsidan. Vi håller alla dörrar öppna och vår förhoppning är att kunna stärka upp backsidan inom en snar framtid.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson