J18 & U16 laddar för seriepremiär
Nyhet2022-09-14
Till helgen har det blivit dags för vårt J18 och U16 att starta igång seriespelet.

På söndag spelar J18 säsongens första seriematch då laget tar sig an Falun på bortaplan kl 12:45. Kalle Olsson är huvudtränare i J18 och så här säger han inför söndagens premiär:

– Kul att det börjar på riktigt och att vi får spela tävlingsmatcher. Vi har en spännande grupp med drivna killar som vill bli bättre varje dag. Det händer väldigt mycket för killarna i den här åldern och det ska bli kul att jobba tillsammans med dem och följa deras framfart. Det finns många skickliga spelare i det här laget och jag hoppas att så många som möjligt tar sig till Behrn Arena för kolla på våra duktiga juniorer.

För U16 startar seriespelet på lördag och det blir derby direkt i premiäromgången. Västerås väntar på bortaplan och matchstart är kl 11:40. Simon Löwdahl är huvudtränare i U16 och här är hans tankar inför seriestarten:

– Skönt att äntligen få komma igång med seriespelet. Vi har haft stora delar av laget med i TV-Pucken så mycket av fokus har varit där senaste tiden. Årets trupp har en bra bred men framförallt finns det mycket spets i laget. Majoriteten av spelarna kommer från Örebro Hockey Ungdom vilket är väldrigt roligt och det ska bli kul att jobba med den här gruppen under säsongen.

Våra juniorlags matcher sänds alltid på SvenskHockey TV. När du köper ett årskort hos SvenskHockey TV, glöm inte bort att ange Örebro Hockey som din favoritförening. 200 kr/kort går då direkt till Örebro Hockey.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson