Två nya år med Linus Arnesson
Publicerad: 2024-04-04
Nyhet
Nu står det klart att Linus Arnesson förlänger sitt avtal med Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2025/26.

När Örebro Hockey etablerade sig i SHL var Linus en tongivande spelare vilket också genererade att Linus fick chansen i Tre Kronor. Efter några år på annat håll återvände Linus till Örebro inför förra säsongen. Nu fortsätter Linus resa i Örebrotröjan med ett nyskrivet tvåårskontrakt.

– Efter en frustrerande säsong känner alla i och runt laget en stor revanschlusta inför kommande år. Tillsammans ska vi skruva till det som inte var tillräckligt bra och samtidigt bygga vidare på det vi hittade tillbaka till under sluttampen av säsongen. För mig personligen fick jag större ansvar och förtroende ju längre säsongen gick och det vill jag ta vidare. Det känns väldigt kul att stanna i Örebro då jag tycker hockeyn vi vill spela passar mig bra samt att jag känner att jag fortfarande utvecklas, säger Linus Arnesson.

– Efter en tuff start på säsongen tycker vi att Linus under andra halvan var en våra bästa backar. Från sin backposition är Linus väldigt pålitlig och han fyller en viktig roll i det defensiva spelet. Något som vi gillar med Linus är hans förmåga att höja sitt spel när allt ställs på sin spets. Det känns bra att vi nu kan fortsätta jobba tillsammans med Linus över de två kommande säsongerna och jag är övertygad om att Linus kan fortsätta ta steg i sitt spel här hos oss, säger Niklas Eriksson.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson