Tre nya år med Filip Berglund!
Publicerad: 2023-09-22
Nyhet
Idag står det klart att Filip Berglund förlänger sitt avtal med Örebro Hockey.

Filip Berglund är inne på sin andra säsong i Örebrotröjan. Efter ett starkt slutspel har Filip tagit vid där han avslutade och den pålitliga backen har inlett årets säsong starkt. Filip har idag skrivit på ett nytt treårsavtal med Örebro Hockey, vilket innebär att han stannar i Örebro över säsongen 2026/27.

– Vi är väldigt glada över att redan nu kunna förlänga Filips avtal. Vi har nu fått jobba med Filip i drygt ett år nu och han har utvecklats bra under sin tid hos oss. Filip har inlett årets säsongen starkt och han har ett driv att bli bättre varje dag. Filip är viktig i vår grupp, han har bra värderingar och på isen är han är en spelare som är pålitlig och användbar i alla spelformer. Vi ser Filip som en viktig pusselbit hos oss under många år, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Eriksson.

– Det känns sjukt kul. Jag trivs i stan och organisationen. Vi är på en bra plats och jag känner att vi har en chans att vinna. Vi har ett starkt lag och vi är ett ett härligt gäng som driver varandra framåt varje dag. Min tjej trivs också otroligt bra vilket så klart spelar in och jag ser fram emot att fortsätta ta steg tillsammans med klubben, säger Filip Berglund.

Filip Berglund
Ålder: 26 år
Position: Back
Moderklubb: Bergsbyns SK
Aktuellt: Nytt treårskontrakt

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson