Örebro Hockey stärker laget kring mat och dryck

Publicerad:

Nyhet

Örebro Hockey fortsätter att satsa offensivt även utanför isen.

Efter att nyligen ha presenterat Erik Lindeberg som ny Food and Beverage Manager tar klubben nu ytterligare ett steg i att bygga en stark upplevelse i Behrn Arena. Klubben är mycket stolta över att kunna meddela att den meriterade krögaren och entreprenören Roger Hjälm ansluter som en nyckelperson i det strategiska arbetet.

Roger Hjälm har lång erfarenhet inom restaurang- och eventbranschen och är välkänd både i och utanför Örebro. Med flera utmärkelser och framgångsrika koncept i bagaget tillför han både kreativitet och spetskompetens.

– Vi är oerhört glada att välkomna Roger till Örebro Hockey. Hans kunskap, energi och passion för mat, dryck och upplevelser kommer att bidra starkt till att utveckla vårt helhetskoncept. Det här är en viktig pusselbit i vår strategi att skapa Sveriges bästa hockeyupplevelse – både på och utanför isen, säger Jonas Almqvist, kommersiell chef på Örebro Hockey.

Roger Hjälm ser fram emot att vara en del av klubbens framtidsresa.

– Jag brinner för att skapa minnesvärda upplevelser och Örebro Hockey har en fantastisk plattform att bygga vidare på. Att få vara med och bidra med den erfarenhet och kunskap som jag har samlat på mig känns både inspirerande och roligt, säger Roger Hjälm.

Ludwig Andersson