Calle Gunnarsson får ny roll
Nyhet2023-05-23
Idag står det klart att Calle Gunnarsson blir en av ledarna i utvecklingsverksamheten.

Efter att Calle Gunnarsson avslutade spelarkarriären har han suttit med i Örebro Hockeys styrelse. Det kommer han även göra framöver men nu står det klart att Calle tar en ny roll kopplat till hockeygymnasiet. Örebro Hockey utökar ledarteamet kring hockeygymnasiet och där kommer Calle ha en viktig roll.

– Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och bli bättre. Som en del i detta har det varit viktigt att få in fler resurser kopplat till hockeygymnasiet. Med sin erfarenhet av spel på högsta nivå kommer Calle ha en viktig roll kopplat till spelarnas utveckling. Calle kommer vara med på is och tillsammans med övriga ledare vara med och driva träningarna. Vi är glada över att kunna välkomna Calle samtidigt som vi säkerställer en fortsatt hög kvalité på vår verksamhet, säger Henrik Löwdahl.

– Först och främst ska det bli jättekul. Den utveckling som vi har haft på utvecklingssidan har varit fantastisk och det är kul att så många har tagit steget upp i SHL. Jag hoppas kunna komma in och bidra med mina erfarenheter samtidigt som jag får chansen att utvecklas i den här rollen, säger Calle Gunnarsson.

En intervju med Calle ser du på hemsidan under eftermiddagen.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson