Fredrik Karlsson från Örebro Stadsmission gästade Studio Örebro
Play2022-12-03
I december spelar Örebro Hockey för mer än tre poäng, vi spelar också för de 3500 barn i Örebro som lever i fattigdom, i hem där man har svårt att få ihop pengar till hyra, mat och kläder.

Klicka här för att se klippet!

Nu startar vi årets julkampanj tillsammans med Örebro Stadsmission, Varje familj räknas. Bara i Örebro lever 3500 barn i fattigdom. Många kan inte äta sig mätta och lika många saknar varma ytterkläder. Med en julgåva kan du vara med och göra skillnad. Det är tillsammans vi kan göra något. Det är tillsammans vi kan arbeta för ett hållbart och varmare Örebro.

Örebro Stadsmission kommer vara på plats i Behrn Arena i samband med Örebro Hockeys hemmamatcher mot Malmö den 3 december samt den 17 december då Leksand kommer på besök.

Vill du vara med och bidra till julkampanjen redan nu?
Swish: 900 53 15
Plusgiro: 90 05 31-5
Bankgiro: 900-5315

Vill du vara och bidra som företag?
Det finns ett företagspaket där ditt företag kan vara med och göra skillnad. Alla företag som bidrar med 10 000 kr och uppåt får ett varmt tack, samt ett diplom till kontoret och synlighet i en tack-annons i NA. Inte minst får ni den goda känsla som uppstår när man gör något gott för de som behöver det allra mest. Klicka här för att läsa mer om hur du som företag kan vara med och bidra.

Klicka här för att prenumerera på vår YouTube-kanal!

Följ oss i sociala medier!
Gilla oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Twitter
Följ oss på TikTok
Lyssna på vår Podcast

IT, Media & Teknik Tony Jörtsö