Ett viktigt samarbete med Capio Läkargruppen
Publicerad: 2024-05-16
Nyhet
Capio Läkargruppen är sedan ett antal år tillbaka en viktig partner till Örebro Hockey. Nu utökas samarbetet ytterligare i och med att Örebro Hockey väljer Capio Läkargruppen som leverantör av företagshälsovård.

Tillsammans med Capio Läkargruppens företagshälsovård har nu Örebro Hockey inlett ett samarbete för att utveckla hälsa och god arbetsmiljö. För Örebro Hockeys del blir samarbetet ett viktigt steg i att främja alla anställdas välmående över tid.

– Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Capio Läkargruppen. Deras expertis och engagemang för hälsa och välmående kommer vara till stor hjälp för vår organisation. Med deras stöd kan vi över tid säkerställa att våra spelare samt övrig personal är i bästa möjliga form, både fysiskt och mentalt, säger Magnus Löwdahl på Örebro Hockey.

– Vi har utformat ett kundanpassat erbjudande för Örebro Hockeys organisation. Vi ser fram emot att tillsammans arbeta för en hållbar och hälsofrämjande arbetsplats, säger Sofia Silfverstrand på Capio Läkargruppen.

Klicka här för att läsa mer om Capio Läkargruppen.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson