En dag hos Örebro Stadsmission
Publicerad: 2023-09-19
Nyhet
Under tisdagen besökte vi Örebro Stadsmission för att få en inblick i deras arbete.

Örebro Hockey är sedan flera år stolt huvudpartner till Örebro Stadsmission. Ett viktigt samarbete där där det stora målet är att bidra till ett varmare Örebro.

Ludwig Andersson / Örebro Hockey

Under tisdagen gästade Niklas Eriksson, Stefan Bengtzén, Lars "Mozart" Andersson och Maria Andreasson Örebro Stadsmission. På plats gavs en genomgång av verksamheten, allt för skapa en förståelse för hur Örebro Stadsmission idag arbetar.

Ludwig Andersson / Örebro Hockey

- För oss är det guld värt med Örebro Hockeys engagemang, det sprider kunskap om vår verksamhet samt får fler att bidra till det vi gör, säger Sofia Strömberg, Kommunikations och insamlingsledare på Örebro Stadsmission.

Ludwig Andersson / Örebro Hockey

En viktig funktion i Örebro Stadsmissions verksamhet är Matcentralen. Här ges utsatta personer möjligheten hämta ut mat för den kommande veckan. Niklas, Stefan, "Mozart" och Maria fick under dagen vara med och packa upp varor och göra butiken redo för gäster.

Ludwig Andersson / Örebro Hockey

- Det har varit en givande dag för oss på många sätt. Vi ser det här som ett otroligt viktigt samarbete för oss. Tillsammans med Örebro Stadsmission får vi som klubb en chans att vara med och bidra till samhället. Det här är ett samarbete som har pågått i flera år och vi ser fram emot att fortsätta utveckla det ytterligare, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

Stort tack till Örebro Stadsmission för att vi fick vara på plats och hjälpa till under dagen. Klicka här för att läsa mer om Örebro Stadsmission och deras arbete.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson