Två nya år med Niklas Nilsson
Publicerad: 2024-04-04
Nyhet
Nu står det klart att Niklas Nilsson förlänger sitt avtal med Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2025/26.

Den 20-årige backen med Guldsmedshytte SK som moderklubb har gjort hela resan via utvecklingsverksamheten upp till SHL-laget. Niklas var under förra säsongen utlånad till Nybro i HockeyAllsvenskan för att få värdefull speltid på seniornivå. I Nybrotröjan fick Niklas ett stort förtroende, då han och laget stod för en stark säsong. Nu är Niklas tillbaka i Örebro och med ett nytt tvåårskontrakt blickar han nu framåt mot en ny säsong.

– För mig var det självklart att förlänga. Jag känner tränarna och alla runt omkring så pass bra nu, det är här jag vill vara för att kunna ta nästa steg. Jag vill fortsätta utvecklas och vara en pålitlig spelare över tid. Nu ser jag fram emot att dra igång en ny säsong när vi återsamlas på måndag, säger Niklas Nilsson.

– Först och främst är vi väldigt nöjda med den utveckling som Niklas fick under förra säsongen. Han var i en bra miljö i Nybro där han fick bra förutsättningar att utvecklas. Vi gillar det Niklas står för och det som sticker ut är hans ambition att hela tiden bli bättre. Vi tror mycket på Niklas och nu ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans, säger Niklas Eriksson.

Intervju med Niklas Nilsson kommer inom kort på hemsidan.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson