Lördag Lör 15 Maj Maj
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Onsdag Ons 18 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 25 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Senaste nytt med Eriksson

10 mars 2021 15:05
Inför match

Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson ger oss senaste nytt inför veckans första match.


Sex matcher återstår av grundserien. Örebro ligger i skrivande stund på en femte plats i tabellen. En poäng före befinner sig torsdagens motståndare, Luleå. Örebro spelade senaste matchen i lördags och är nu redo för match igen.

– Vi har haft bra dagar här under veckan tycker jag. Vi har försökt samla energi och vi har haft korta och intensiva träningar för att förbereda oss på bästa sätt, säger Niklas Eriksson.

Tre drabbningar mot Luleå tidigare under säsongen. Tre tajta och tuffa matcher där Luleå två segrar efter övertid/straffar. Senast lagen drabbade samman var i Behrn Arena och då kunde Örebro ta alla tre poäng efter seger med 4-1. Niklas har klart för sig vad som väntar laget i Norrbotten under torsdagen.

– Vi vet vad som väntar när vi spelar mot Luleå. Det blir alltid en hård kamp och för oss handlar det om att vinna våra man mot man situationerna där. Ytterligare en nyckel är att spela bort deras press och att vi sedan vågar ta in puckar bakom dem. Vi ska ta puckar mot mål och utnyttja vår skicklighet.

Läget i laget är fortsatt ljust och Örebro åker med sex backar och tolv forwards till Luleå.

– Rasmus Rissanen kommer inte åka med då han och hans fru väntar tillökning vilken dag som helst. Glädjande är Baggen är tillbaka och han spelar imorgon. I övrigt är alla tillgängliga.

Tre matcher på fyra dagar väntar nu. Det är väldigt jämnt i toppen och en tuff kamp om en plats bland de sex första lagen.

– Det blir en härlig avslutning på grundserien. Luleå är bara en poäng före oss och det tajt om platserna i toppen. Det är ett inspirerande läge att ta en plats så högt upp i tabellen som möjligt. Vi ser framemot avslutningen av grundserien, avslutar Niklas Eriksson.

Torsdagens match ser du som vanligt på C More och senaste nytt inför matchen hittar du i Örebro Hockeys sociala medier.