Abols stannar till 2023
Publicerad: 2021-03-15
Nyhet
Örebro Hockey är idag glada och stolta över att kunna presentera ett nytt avtal med Rodrigo Abols. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2022/23.

Rodrigo Abols har under sin tid i Örebrotröjan blivit en stor publikfavorit bland fansen. Med sitt hårda jobb och näsa för mål har centern varit en viktig pusselbit i lagbygget. Inför årets säsong valde 25-åringen att återvända till Örebro efter ett äventyr i Nordamerika. Succén har inte låtit vänta på sig och under säsongen har Rodrigo stått för 19 mål och 15 assist på 44 matcher. Trots locktoner från utlandet står det nu klart att Rodrigo har valt att skriva på ett nytt tvåårskontrakt med Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2022/23.

– Jag är otroligt glad över att vi lyckas behålla Rodrigo. I mitt tycke är han en av ligans bästa spelare och en väldigt viktig spelare för vårt lag. Han står alltid för ett stenhårt jobb över hela banan, samtidigt som han är starkt bidragande i det offensiva spelet. Under sin tid hos oss har Rod lärt sig det svenska språket på ett imponerande sätt och på isen har han tagit stora steg. Vi ser nu framemot att jobba vidare med Rod i minst två år till, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag älskar att spela i Örebro. Jag och min fru trivs väldigt bra i staden och klubben. Jag känner att jag bara blivit bättre och bättre under min tid i klubben, så i slutändan var det ett lätt beslut att ta, säger Rodrigo Abols.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson