Välkommen Petr Zámorský
Publicerad: 2021-09-17
Nyhet
Petr Zámorský har under två veckor tränat med Örebro Hockey. Idag står det klart att Petr stannar i Örebro Hockey över säsongen 2021/22.

Petr Zámorský är ett välkänt namn för Örebropubliken då han representerat klubben mellan 2015 och 2017. Efter fyra säsonger i den tjeckiska ligan anslöt backen till Örebro för att träna med laget under en kortare period. Idag står det klart att det blir en fortsättning då Petr under fredagen skrivit på ett kontrakt över säsongen 2021/22.

Petr åkte under onsdagen hem till Tjeckien och ansluter under måndagen till övriga laget.

– Vi har gillat det vi sett av Petr nu när han har tränat med laget i två veckor. Vi tycker att han har utvecklats sedan sin tidigare sejour i Örebro och tillsammans med tränarna ser vi en stor potential i hans spel. Nu ansluter Petr till laget under måndagen och vi ser framemot att se honom i Örebrotröjan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag är väldigt glad att komma tillbaka till Örebro. Jag har bara fina minnen från min tid i klubben och staden. Jag är laddad att ansluta till laget på måndag och vara med på en spännande resa, säger Petr Zámorský.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson