Välkommen tillbaka, Joel Mustonen!
Publicerad: 2021-05-26
Nyhet
Örebro Hockey är idag glada och stolta över att kunna välkomna Joel Mustonen tillbaka till klubben.

Efter fyra säsonger i Frölunda står det nu klart att Joel Mustonen återvänder till Örebro Hockey. Den hårt jobbande forwarden blev under tiden i Göteborg svensk mästare 2019 och bärgade även dubbla titlar i Champions Hockey League. Under den gångna säsongen satte sviterna av corona käppar i hjulet för Joel som missade stora delar av säsongen. Idag är Joel fullt återställd och redo för en ny säsong. Nu återvänder Joel till Örebro Hockey som han tillhörde 2015-2017 och det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.

– Det känns jättekul att välkomna Joel tillbaka till Örebro Hockey. Joel är en hårt jobbande spelare som är väldigt laglojal och du vet alltid vad du får av Joel. Vi får in en kanonkille som vi känner bra sedan tidigare och som kommer passa bra in i gruppen. Joel kommer ha en viktig roll i vårt lagbygge samtidigt som vi ser stora möjligheter till att Joel ska utvecklas i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns verkligen skitkul och jag är taggad på att komma tillbaka till Örebro. Jag trivdes väldigt bra under min förra sväng i Örebro och att nu få komma tillbaka ska bara bli väldigt roligt, säger Joel Mustonen.

Med ett förflutet i klubben har Joel följt Örebro Hockeys resa under de senaste säsongerna.

– Det är klart att jag har följt Örebro och det har hänt väldigt mycket bra i klubben senaste tiden. Jag tror att många fick upp ögonen för Örebro under den gångna säsongen då man verkligen gjorde en stark säsongen. Slutspelet man gjorde var en häftig resa och jag ser framemot att få spela i Behrn Arena igen, avslutar Joel Mustonen.

Joel ansluter till laget inom kort.

Joel Mustonen
Ålder: 28 år
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd: 180 cm
Vikt: 79 kg
Moderklubb: Tingsryds AIF
Meriter: SM-Guld samt dubbla titlar i Champions Hockey League.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson