Linus Arnesson är tillbaka
Publicerad: 2023-05-09
Nyhet
Örebro Hockey kan idag välkomna Linus Arnesson tillbaka till klubben.

Linus Arnesson ansluter närmast från spel i Djurgården. För Örebropubliken är Linus inte någon ny bekantskap. 2017-2019 var Linus assisterande lagkapten och en viktig kugge i defensiven. Efter två säsonger i Färjestad och ytterligare två år i Stockholm står det klart att Linus återvänder till Örebro. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2023/24.

– Jag är jätteglad att komma tillbaka till Örebro. Allt har gått väldigt fort de senaste dagarna men det ska bli väldigt inspirerande att dra på sig Örebrotröjan igen. Det har hänt väldigt mycket sedan jag var här sist och man har verkligen flyttat fram positionera, säger Linus Arnesson.

– Det känns jättebra att kunna välkomna Linus tillbaka till Örebro. Det är en spelare som vi har bra koll på och vi gillar vad Linus står för. I och med att Backis kommer opereras och vara borta under en längre tid ser vi Linus som en rak ersättare under den här tiden. För oss har det också varit viktigt att säkra upp numerären på backsidan för att vara väl rustade när säsongen startar, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

Intervju med Linus kommer under dagen.

Linus Arnesson
Ålder: 28 år.
Position: Back.
Längd: 187 cm.
Vikt: 97 kg.
Skjuter: Vänster.
Moderklubb: Hanvikens SK.
Aktuellt: Ettårskontrakt med Örebro Hockey.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson