Leo Carlsson stannar till 2025
Publicerad: 2021-11-03
Nyhet
Leo Carlsson har idag skrivit på ett rookiekontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25.

16-årige Leo Carlsson har imponerat stort med sitt spel i SHL. Under den gångna veckan passerade Leo hundra spelade minuter i SHL. Idag har Leo skrivit på ett rookiekontrakt med Örebro Hockey och det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2024/25.

– Leo har verkligen tagit chansen och gjort skillnad sen han kom upp i A-laget. Leo besitter en otrolig blick för spelet och vi är glada att skriva ett längre avtal med honom. Det ska bli väldigt intressant att följa Leos utveckling i vår miljö, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Först och främst är vi glada för Leos skull och den resa som han har gjort. Trots sin unga ålder besitter Leo egenskaper som sticker ut och det har han visat i SHL. Kul att vi kan fortsätta producera spelare till A-laget och det ska bli spännande att följa Leos framfart i Örebrotröjan, säger Henrik Löwdahl Utvecklingsansvarig i Örebro Hockey.

– En dröm som går uppfyllelse så klart men just nu känns det nästan overkligt att det gått så snabbt. Jag har alla möjligheter att utvecklas här och ser verkligen framemot att fortsätta ta steg i mitt spel, säger Leo Carlsson.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson