Tre nya år med Jonas Arntzen
Publicerad: 2023-11-11
Nyhet
Idag står det klart att Jonas Arntzen förlänger sitt avtal med Örebro Hockey.

I skrivande stund är Jonas inne på sin femte säsong i Örebrotröjan. Den norske landslagsmålvakten har tillsammans med Jhonas Enroth bildat ett av ligans starkaste målvaktspar. Nu står det klart att Arne, som han kallas, blir Örebro trogen i minst tre säsonger till. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2026/27.

– Arne har en lång historia hos oss nu. Vi gillar verkligen att jobba tillsammans med honom och tillsammans med Rothen är dem otroligt viktiga för oss. Arne har haft en stark utveckling hos oss och har inlett den här säsongen starkt. Vi brukar säga att Arne är ett socialt geni och med sitt sätt att vara är han väldigt omtyckt av spelare, ledare och alla andra i organisationen. Nu hoppas vi att Arne under de kommande åren kan ta nästa steg mot att bli en toppmålvakt i ligan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Eriksson.

– Jag trivs otroligt bra i staden och klubben vilket gjorde att det var ett lätt beslut att förlänga. Jag känner att det här är en bra miljö för mig att utvecklas i och att få fortsätta jobba med alla i och runt laget känns inspirerande. Mitt stora mål är så klart att ta nästa steg och under de kommande åren vill jag ta förstaspaden, säger Jonas Arntzen.

En längre intervju med Jonas Arntzen ser du på hemsidan inom kort.

Jonas Arntzen
Ålder: 25 år
Position: Målvakt
Moderklubb: Lillehammer
Aktuellt: Kontrakt över säsongen 2026/27

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson