Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Elias Ekström stannar till 2025

13 oktober 2021 13:00
Nyhet

Årets första kontraktsförlängning. Örebro Hockeys forward Elias Ekström har idag skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25.


Elias kom till Örebro Hockey och spel i U16 som 15-åring. Elias har sedan gjort resan genom hela juniorverksamheten och upp i A-laget. Under förra säsongen slog sig Elias in i truppen på allvar då det blev 28 matcher i SHL. Med Hällefors som moderklubb är Elias en lokal spelare som i år startat säsongen starkt. Åtta matcher in på säsongen har Elias noterats för fyra assistpoäng och bildat en stark kedja med Oliver Eklind och Rodrigo Abols. Idag står det klart att den 20-årige forwarden har skrivit på ett längre avtal med Örebro Hockey.

– Vi är väldigt glada att skriva ett längre avtal med Elias. En kille från regionen som har gjort en häftig resa i vår verksamhet. Elias är en väldigt smart spelare och har extremt bra blick för spelet. Elias har startat säsongen starkt och vi ser honom som en viktig spelare över en lång tid framöver. Det ska bli kul att följa Elias fortsatta framfart i Örebrotröjan, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att fortsätta min resa i klubben. Jag har varit här sedan juniortiden och trivs väldigt bra. Nu ska jag fortsätta jobba hårt och utvecklas för att nästa steg, säger Elias Ekström.

Elias Ekström
Ålder: 20 år
Moderklubb: Hällefors IK
Längd: 178 cm
Vikt: 77 kg
Aktuellt: Nytt kontrakt över säsongen 2024/25