Oak Consulting kliver in som Talangpartner
Publicerad: 2019-10-07
Nyhet
Örebro Hockey presenterar stolt Oak Consulting som ny Talangpartner.

– Vi på Örebro Hockey är stolta över att kunna presentera vår första Talangpartner, Oak Consulting. Otroligt kul att vi tillsammans med Oak Consulting har hittat detta typ av samarbete som kommer ge oss bättre möjligheter att utbilda och utveckla våra talangfulla juniorer och ungdomar. Vi tror på ett fint och långsiktigt samarbete där exponeringen tillsammans med möjligheten att delta i Örebros attraktivaste affärsnätverk kommer leda till en vinst för bägge parter, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi på Oak brinner för utveckling och därför känns det bra att kunna vara med i Örebro Hockeys utvecklingsverksamhet. Vi ser stora likheter med att utveckla en bra hockeyverksamhet och ett framgångsrikt företag. Precis som ett företag handlar det om att prestera i det korta perspektivet samtidigt som man vill utvecklas, sett ur ett långt perspektiv. Trainee och talangprogram i näringslivet är ett sätt som ligger i linje med utvecklingslagens verksamhet i en elithockeyförening. Vi har tagit med oss våra erfarenheter från idrotten till näringslivet och nu vill vi ge tillbaka våra erfarenheter till idrotten, vilket känns väldigt bra. Vi ser fram emot en spännande säsong resultatmässigt men framförallt utvecklingen av spelare och ledare på längre sikt, säger Per-Michael Welander på Oak Consulting.

Vill ditt företag stärka sitt varumärke och bli Talangpartner till Örebro Hockey? Tveka då inte att kontakta Henrik Johansson via mail [email protected] eller telefon 073-0804088.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson