• Huvudsponsorer

Söndag Sön 4 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Fredag Fre 9 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Söndag Sön 11 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Tisdag Tis 20 Februari Feb
Onsdag Ons 21 Februari Feb
Fredag Fre 23 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Söndag Sön 4 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 11 Mars Mar
Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Örebro
ÖRE

Örebro knep bonuspoängen mot Karlskrona

2 februari 2017 21:57
#KHKÖRE

Örebro såg ut att gå mot tre poäng. Men Karlskrona kom tillbaka i den tredje perioden och lyckades få till en förlängning, men väl där klev tvåmålsskytten Joel Mustonen fram och avgjorde för gästerna.


Örebro tog tag i taktpinnen när man gästade Karlskrona. Man ägde mest puck, och styrde det mesta av spelet, även om hemmalaget var, sin vana trogen, farliga i sina omställningar.

Men Örebros spelövertag skulle betala av sig. I powerplay styrde Johan Wiklander in 0-1, otagbart bakom Johan Holmqvist i hemmamålet.

Karlskrona tog över lite mer av spelet i inledningen av den andra perioden, men Örebro styrde ut hemmalaget i sarghörnen och det blev inte mycket till anfall för Karlskrona. Istället skulle Örebro öka på till 0-2. Mattias Karlsson slarvade iegen zon, Joel Mustonen snodde åt sig pucken och kunde sedan läckert lirka in pucken i närmsta krysset.

Stark upphämtning av Karlskrona

Hemmalaget kom dock tillbaka, och man gjorde det i den tredje perioden, då man fick bättre fart i spelet, och hade mer kraft framåt. Mattias Guter reducerade till 1-2 när han tryckte in pucken köksvägen. 2-2 kom sedan av Joachim Rohdin, vackert framspelat av av Emil Lundberg.

Matchen till förlängning, och där gick det undan. Martin Johansson tog fart, in i anfallszonen, sköt oc på returen skickade Joel Mustonen in 2-3 och bonuspoängen till Örebro.

Kommande motståndare:

  • Leksand-Örebro lör 4 feb 16:00
  • Karlskrona-Växjö, lör 4 feb 18:30