• Huvudsponsorer

Tor 10 Mar (1 match)
Lör 12 Mar (1 match)
Lör 17 Sep (1 match)
Lör 24 Sep (1 match)
Tor 29 Sep (1 match)
Lör 01 Okt (1 match)
Fre 07 Okt (1 match)
Lör 08 Okt (1 match)
Tor 13 Okt (1 match)
Lör 15 Okt (1 match)
Tis 18 Okt (1 match)
Tor 20 Okt (1 match)
Lör 22 Okt (1 match)
Tis 25 Okt (1 match)
Lör 29 Okt (1 match)
Tor 10 Nov (1 match)
Lör 12 Nov (1 match)
Tis 15 Nov (1 match)
Tor 17 Nov (1 match)
Lör 19 Nov (1 match)
Tis 22 Nov (1 match)
Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Lör 03 Dec (1 match)
Fre 09 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)
Tis 20 Dec (1 match)

"Härligt med stöd där uppe"

13 november 2013 16:05

Örebro Hockey tar nya tag dagen efter tisdagens förlust, då man imorgon reser till Skellefteå. Tim Sandberg berättar att laget inte haft något problem att ladda om och ser nu fram emot att flyga norrut. En resa som han och laget gör tillsammans med sina fans.


Med tre matcher på fem dagar går Örebro Hockey igenom tuff vecka. Men målvakten Tim Sandberg berättar att det täta matchandet inte påverkar laget. Imorgon reser man norrut för att drabba samman med Skellefteå, en resa man gör med god uppladdningen bakom sig.

  • Det är inga problem, vi har tränat idag och haft en lugn träning. Imorgon värmer vi och sen flyger vi upp på eftermiddagen till Skellefteå. Så det är inga problem alls att ladda om, förklarar Tim.

Så sent som igår kväll gick man en hård match mot Modo hemma i Behrn Arena. Trots en stor laginsats slutade det med förlust, då man föll via 1-2 efter straffar. Det innebar ännu en enpoängare, något som laget haft mycket av den senaste tiden. Tim ger sin syn på de knappa förlusterna.

  • Det är så klart lite snöpligt. Speciellt igår när vi hade så många bra lägen i förlängningen att avgöra matchen. Sen blir det straffar och där har vi förlorat nu tre gånger på rad.

  • Klart det är surt att vi inte kan ta den där extrapinnen. Men det är inget att haka upp sig på, slår Tim fast och blickar istället framåt.

Imorgon väntar alltså möte med Skellefteå borta i Skellefteå Kraft Arena. De regerande mästarna har stått för en strålande höst, vilket försatt dem i en stabil serieledning. Men när Örebro senast var på besök var det nykomlingen som stod som segrare. Efter en heroisk insats vände laget hem med en straffseger via 4-3, en seger som Örebro inte glömt.

Inför den nya utmaningen konstaterar Tim att hela laget måste göra en hundraprocentig insats. Men man kommer att kunna ta sig an Skellefteå med stöd från sina fans. När laget imorgon lyfter från Örebro flygplats gör man det nämligen med planet fullt av örebroare, något som höjer moralen i laget.

  • Jag tycker det är jättekul att fansen kommer upp och stöttar oss, det funkade jättebra sist. Vi kommer att ha att stort stöd där uppe och det är riktigt härligt, avslutar Tim.