• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 December Dec
Torsdag Tor 7 December Dec
Lördag Lör 9 December Dec
Tisdag Tis 19 December Dec
Torsdag Tor 21 December Dec
Tisdag Tis 26 December Dec
Torsdag Tor 28 December Dec
Lördag Lör 30 December Dec
Torsdag Tor 4 Januari Jan
Lördag Lör 6 Januari Jan
Fredag Fre 12 Januari Jan
Lördag Lör 13 Januari Jan
Torsdag Tor 18 Januari Jan
Lördag Lör 20 Januari Jan
Tisdag Tis 23 Januari Jan
Torsdag Tor 25 Januari Jan
Lördag Lör 27 Januari Jan
Tisdag Tis 30 Januari Jan
Torsdag Tor 1 Februari Feb
Lördag Lör 3 Februari Feb
Torsdag Tor 8 Februari Feb
Lördag Lör 10 Februari Feb
Torsdag Tor 15 Februari Feb
Lördag Lör 24 Februari Feb
Tisdag Tis 27 Februari Feb
Torsdag Tor 1 Mars Mar
Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar

Linus Arnesson ansluter från Boston Bruins organisation

1 juni 2017 19:46
Nyhet

Linus Arnesson, 22 år, är klar för Örebro Hockey. Den lovande backtalangen kommer senast från Boston Bruins organisation där han har spelat för klubbens AHL-lag.


I dag kan Örebro Hockey och Sportchef Niklas Johansson berätta att Linus Arnesson är klar för klubben. Den stabile backen är har skrivit på ett kontrakt på 2+1 år.

– Linus är en spelare som alltid tävlar varje dag på träning och i match. Hans styrkor ligger i det defensiva och i man mot man-spelet. Han besitter även ett bra förstapass och det finns en uppsida offensivt som både vi och Linus är övertygade om att vi kan utveckla här i Örebro, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson

Linus Arnesson är nog ett bekant namn för de flesta som brukar följa JVM under jul och nyår. Linus var med och representerade Sverige säsongen 2012/13 samt säsongen 2013/14 där det blev dubbla silvermedaljer.

– Det ska bli väldigt kul att komma till Örebro Hockey då det känns som att klubben gör lite av en nystart vilket passar mig bra då jag också vill ha en nystart i karriären. Både tränarna och Sportchefen tror på mig vilket såklart känns skönt från start när man kommer in i en ny klubb, säger Örebro Hockeys nyförvärv Linus Arnesson.

2013 blev Linus draftad i andra rundan av Boston Bruins och året därpå skrev han på ett treårskontrakt med klubben. Första säsongen spenderades som utlånad till Djurgården i SHL och därefter har det blivit två säsonger i Bostons Bruins AHL-lag Providence Bruins.

– Jag har haft möjligheten att möta Örebro många gånger i både HockeyAllsvenskan och SHL och det har alltid varit ett väldigt tryck i Behrn Arena i och med att den är så kompakt och nästan alltid slutsåld, säger Linus och fortsätter:

– Jag vill vara med på resan uppåt och ta Örebro till slutspel igen och sedan gå så långt som möjligt, avslutar Linus Arnesson.

Kontraktet med Linus Arnesson är skrivet på 2+1 år.