• Huvudsponsorer

Örebro Hockeys Podcast: Joel Mustonen

21 mars 2016 16:09

Han har kämpat sig genom både hjärtproblem och twar. Och lärt sig tidigt att inte ta något för givet i livet. Podcasten lyckades med något motståndarna har svårt med – få stopp på Joel Mustonen.


Under våren gjorde han mål i fem matcher i rad och fick via sina 25 poäng i grundserien något av ett genombrott på seniornivå. Under sin första säsong i SHL med Örebro. Men vägen till framgång har inte varit rak och enkel för den 23-årige finländaren som drabbades av en allvarlig mycoplasma- och twarinfektion och sedan även fick bekymmer med hjärtat. Där och då hade karriären kunnat sluta. Men Joel Mustonen tog sig vidare.

I det här avsnittet sätter han även ord på känslorna efter den plötsligt avslutade säsongen, berättar om vad han och flickvännen Elin Johansson (som spelar i Kif Örebro) pratar om hemma och vem i laget han helst skulle vara för en dag. Dessutom: Vem bestämmer musiken i omklädningsrummet, hur ska Örebro Hockey ta nästa steg i SHL och hur det var att växa upp med en pappa som stortränare.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Ett nytt avsnitt släpps varje måndag. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Pst! Podcasten ligger i samma RSS-feed som våra Sommarprat-avsnitt.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida.