• Huvudsponsorer

Förlust i Linköping

20 september 2014 20:02

Ingen kul kväll för Örebro Hockey nere i Linköping


Vårt älskade Örebro Hockey förlorade fjärde matchen i SHL. Linköping vann med 3-0. Första perioden var inte alls bra då Linköping gavs möjlighet att skapa massor med farliga chanser. När slutsignalen gick stod det ändå bara 1-0 och det fick Örebro Hockey vara glada för i det läget.

Andra perioden startar illa med två boxplay och 2-0 efter fint spel av Linköping. Efter det ändrar matchen karaktär lite. Örebro Hockey tog sig samman och får ordning på sitt spel, samtidigt som Linköping tappar lite i intensitet. Flera powerplay ger Örebro chansen att komma in i matchen, men det vill sig inte. Istället tar tre puckar i ramen innan andra perioden är slut.

Tredje perioden kontrollerar Linköping matchen, men Örebro Hockey saknar inte chanser att göra match av det hela, men inte heller nu vill det sig. Linköping punkterar matchen definitivt med ett mål i öppen kasse.

Sammantaget en mindre bra insats av Örebro Hockey. Glädjeämnen var att Julius Hudacek fortsätter vara stabil i målet och att Markko Antilla såg pigg ut och verkar vara på väg uppåt i form. Vi avslutar med Per Elofssons klassiska citat denna trista lördagskväll:

– Bryt ihop och kom igen!