• Huvudsponsorer

Mr Örebro kliver in i båset

2 juni 2017 11:16
Nyhet

I dag står det klart att Mr Örebro, Henrik Löwdahl, kliver in i båset hos Örebro Hockey. Henrik kommer att ersätta Filip Björk som Head Coach för J18-laget.


I dag kan Örebro Hockey och Utvecklingsansvarige Jörgen Hägg berätta vem som ersätter Filip Björk som Head Coach för Örebro Hockey J18. Det blir ingen mindre än Mr Örebro, Henrik Löwdahl.

– Jag är väldigt glad att Henrik har bestämt sig för att kliva ner i båset. Med den erfarenhet och kunskap som Henrik besitter kunde vi inte ha fått en bättre lösning, säger Jörgen Hägg.

Henrik har under sin första säsong som icke hockeyspelande jobbat som individuell spelarutvecklare i klubben. Nu tar han alltså klivet in i båset.

– Det är ett inspirerande och kul jobb så det ska verkligen bli jättekul. Ska bli spännande att få vara med och påverka våra unga talanger ännu mer i deras utveckling i vardagen, säger Henrik Löwdahl och fortsätter:

– Som assisterande bredvid mig får jag med mig Ludwig Andersson som förra säsongen var assisterande i vår U16-lag. Så det känns tryggt, avslutar Henrik Löwdahl.