• Huvudsponsorer

SHL V75-Challenge och ATG-loppet

6 februari 2016 13:31

Nu kryddar vi tävlingsmomentet de sista spelomgångarna och går från att bara konkurrera på isen till att tävla även på travbanan. Idag är det dags för SHL V75 Challenge där alla SHL-klubbar tillsammans med sina supportrar tävlar mot varandra i V75. Även SHL-loppet har full omgång där kuskar iklädda lagens matchtröjor tävlar för lagens räkning mot varandra.


Under åtta veckor tävlar samtliga SHL-klubbar och deras supportrar om vilka som är bäst på V75. Imorgon är det dags för den andra omgången av SHL V75 Challenge och efter förra veckans magplask behöver vi hjälp av våra supportrar att för att ha chans på topplaceringarna. I Örebro Hockey är det back-duon Viktor Ekbom och Johan Motin som kommer att ta ut Örebro Hockeys spelsystem.

– Det är ju en tävling mellan alla SHL-lagen och ju mer andelar som vi säljer varje vecka desto större system kan vi göra. Därför behöver vi fansens stöd så vi får bäst förutsättningar av alla lag. Köper man en andel är man dessutom med och delar på det system vi gör varje vecka, säger Viktor Ekbom

Man tävlar i två olika kategorier, flest rätt och mest inspelade pengar. Vinnarna av SHL V75 Challenge får dessutom hela 50 000 kronor till sin ungdomsverksamhet. Därför hoppas vi att så många som möjligt väljer att ansluta sig och spela tillsammans med oss. Här ansluter du dig och kan tillsammans med Ekbom och Motin vara med och jobba fram det vinnande spelsystemet.

Nu behöver vi hjälp av alla travintresserade Örebro Hockey-supportar för att vi ska kunna ta upp kampen även i SHL V75 Challenge. Vi är vinnarskallar utanför isen också och hoppas att ni vill vara med oss och tävla. Vinnarna av SHL V75 Challenge får dessutom hela 50 000 kronor till sin ungdomsverksamhet och det är pengar som behövs och som gör stor skillnad för våra ungdomar.