• Huvudsponsorer

Tor 02 Feb  (1 match)
Lör 04 Feb  (1 match)
Tis 14 Feb  (1 match)
Tor 16 Feb  (1 match)
Lör 18 Feb  (1 match)
Tis 21 Feb  (1 match)
Tor 23 Feb  (1 match)
Lör 25 Feb  (1 match)
Ons 01 Mar  (1 match)
Fre 03 Mar  (1 match)
Lör 04 Mar  (1 match)
Tis 07 Mar  (1 match)
Tor 09 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Mån 09 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)

Örebroförlust i Norrland

28 januari 2015 21:29

Örebro stod upp bra emot serieledaren i två perioder och man kvitterar två gånger om Skellefteås ledning, men när Skellefteå skruvar upp tempot i den tredje blir serieledaren ett nummer för stort för Örebro och serieledaren vinner med 3-2. Martin Johansson fortsätter dock att vara het som en vulkan och har nu gjort mål i nio raka matcher när han satte kvitteringen till 1-1.


Period ett: Startar på värsta tänka bara sätt för Örebro när man redan i tiden 1:31 släpper in ett mål efter slarv bakom eget mål av Jakub Krejcik, en puck som Patrik Zackrisson gräver, passar till Kirill Kabanov som skickar fram pucken mitt i slottet till Janne Pesonen som sätter bakom Johannes Jönsson.

Dock skulle Örebro jobba upp sig och kvitteringen skulle inte vänta på sig heller, i tiden 9:09 gör Martin Johansson mål efter en retur från Derek Ryan och sätter där med dit den för nionde matchen på raken och förlänger därmed sin målsvit.

Örebro gör en väldigt bra period men strax innan periodpaus tar Johan Motin en utvisning för fasthållning. I det powerplay är Skellefteå hypereffektiva och kan därmed gå in till den andra perioden med en 2-1-ledning. Tung för Örebro som annars stod upp väldigt bra mot serieledaren i den första perioden med flera bra chanser.

Period två: Är inledningsvis en ganska så jämn period men sakta men säker börjar Skellefteå höja lite på tempot för att senare också till sig två Powerplay på raken och sätter Örebro under press, dock grejar man båda boxplay på ett mycket förtjänstfullt sätt och man får chansen att jobba sig in i matchen för att komma till en kvittering.

Efter lite drygt halva perioden börjar Örebro hitta spelet och man får även utdelning för jobbet man gör och lyckas kvittera för andra gången i matchen. Tiden 14:52 kvitterar Brian Willsie, efter en fin passning av Markko Antilla fram till kvitteringsmålet.

Period tre: Startar Skellefteå lika starkt som man har inlett de tidigare två perioderna och sätter hög press emot Örebromålet som har det tufft i egen zon under periodens början. Utdelningen skulle också komma för Skellefteå som i 03:58 när Niclas Burström håller sig framme på en retur som ställer målskytten med en helt öppen bur.

Örebro har några bra chanser till kvittering och man har faktiskt ett skott i stolpen, men chanserna är inte tillräckliga för att hota ett Skellefteå. Dock får man ett gyllende läge till kvittering när Skellefteå drar på sig en utvisning med två minuter kvar, då passar Örebro på och ta ut målvakten men man får ingen utdelning på det spelövertag och Skellefteå vinner matchen något rättvist med 3-2.