• Huvudsponsorer

Tor 10 Mar (1 match)
Lör 12 Mar (1 match)
Lör 17 Sep (1 match)
Lör 24 Sep (1 match)
Tor 29 Sep (1 match)
Lör 01 Okt (1 match)
Fre 07 Okt (1 match)
Lör 08 Okt (1 match)
Tor 13 Okt (1 match)
Lör 15 Okt (1 match)
Tis 18 Okt (1 match)
Tor 20 Okt (1 match)
Lör 22 Okt (1 match)
Tis 25 Okt (1 match)
Tor 27 Okt (1 match)
Lör 29 Okt (1 match)
Tor 10 Nov (1 match)
Lör 12 Nov (1 match)
Tis 15 Nov (1 match)
Tor 17 Nov (1 match)
Lör 19 Nov (1 match)
Tis 22 Nov (1 match)
Tor 24 Nov (1 match)
Lör 26 Nov (1 match)
Tor 01 Dec (1 match)
Lör 03 Dec (1 match)
Fre 09 Dec (1 match)
Lör 10 Dec (1 match)

Örebroförlust i Norrland

28 januari 2015 21:29

Örebro stod upp bra emot serieledaren i två perioder och man kvitterar två gånger om Skellefteås ledning, men när Skellefteå skruvar upp tempot i den tredje blir serieledaren ett nummer för stort för Örebro och serieledaren vinner med 3-2. Martin Johansson fortsätter dock att vara het som en vulkan och har nu gjort mål i nio raka matcher när han satte kvitteringen till 1-1.


Period ett: Startar på värsta tänka bara sätt för Örebro när man redan i tiden 1:31 släpper in ett mål efter slarv bakom eget mål av Jakub Krejcik, en puck som Patrik Zackrisson gräver, passar till Kirill Kabanov som skickar fram pucken mitt i slottet till Janne Pesonen som sätter bakom Johannes Jönsson.

Dock skulle Örebro jobba upp sig och kvitteringen skulle inte vänta på sig heller, i tiden 9:09 gör Martin Johansson mål efter en retur från Derek Ryan och sätter där med dit den för nionde matchen på raken och förlänger därmed sin målsvit.

Örebro gör en väldigt bra period men strax innan periodpaus tar Johan Motin en utvisning för fasthållning. I det powerplay är Skellefteå hypereffektiva och kan därmed gå in till den andra perioden med en 2-1-ledning. Tung för Örebro som annars stod upp väldigt bra mot serieledaren i den första perioden med flera bra chanser.

Period två: Är inledningsvis en ganska så jämn period men sakta men säker börjar Skellefteå höja lite på tempot för att senare också till sig två Powerplay på raken och sätter Örebro under press, dock grejar man båda boxplay på ett mycket förtjänstfullt sätt och man får chansen att jobba sig in i matchen för att komma till en kvittering.

Efter lite drygt halva perioden börjar Örebro hitta spelet och man får även utdelning för jobbet man gör och lyckas kvittera för andra gången i matchen. Tiden 14:52 kvitterar Brian Willsie, efter en fin passning av Markko Antilla fram till kvitteringsmålet.

Period tre: Startar Skellefteå lika starkt som man har inlett de tidigare två perioderna och sätter hög press emot Örebromålet som har det tufft i egen zon under periodens början. Utdelningen skulle också komma för Skellefteå som i 03:58 när Niclas Burström håller sig framme på en retur som ställer målskytten med en helt öppen bur.

Örebro har några bra chanser till kvittering och man har faktiskt ett skott i stolpen, men chanserna är inte tillräckliga för att hota ett Skellefteå. Dock får man ett gyllende läge till kvittering när Skellefteå drar på sig en utvisning med två minuter kvar, då passar Örebro på och ta ut målvakten men man får ingen utdelning på det spelövertag och Skellefteå vinner matchen något rättvist med 3-2.