• Huvudsponsorer

Förlust mot Växjö

2 november 2013 22:23

Örebro Hockey hade ingen lycka nere i Växjö utan förlorade med hela 7-0


Örebro Hockey hade en sådan kväll då ingenting fungerade samtidigt som ett bra Växjö lyckades med det mesta man företog sig. Resultatet blev svidande 0-7 i baken. Ska man försöka hitta något positivt är det faktum att Örebro Hockey hur otroligt det än låter faktiskt vann skottstatistiken, samt att man tog tag i spelet i början av andra perioden på ett bra sätt i ambitionen att vända på Växjös 2-0-ledning. Försöket gick dock i stöpet av att det istället var Växjö som gjorde målen och resten av matchen spelades i stort sett av.

En snackis blev Justin DiBenidettos tackling på Alexander Johansson. Johansson hade pucken bakom eget mål men såg inte att Justin kom och var helt oförberedd på tacklingen. Alexander Johansson blödde ymnigt, men vi hoppas innerligt att det inte är någon fara med honom.

Det finns ingen större anledning att fördjupa sig i kvällens elände. Alla som sett vårt älskade Örebro Hockey i SHL vet att laget underpresterade rejält ikväll och kan mycket bättre. Uppehållet kommer förstås mer än lägligt just nu för att slicka såren och jobba upp den normala energin och noggrannheten som präglat laget för det mesta. Innan vi bryter ihop denna trista lördagskväll delar vi ut ett plus till Martin Johansson som med pigg skridskoåkning grävde fram många målchanser.