• Huvudsponsorer

Lör 04 Feb  (1 match)
Tis 14 Feb  (1 match)
Tor 16 Feb  (1 match)
Lör 18 Feb  (1 match)
Tis 21 Feb  (1 match)
Tor 23 Feb  (1 match)
Lör 25 Feb  (1 match)
Ons 01 Mar  (1 match)
Fre 03 Mar  (1 match)
Lör 04 Mar  (1 match)
Tis 07 Mar  (1 match)
Tor 09 Mar  (1 match)
Lör 16 Sep  (1 match)
Tor 21 Sep  (1 match)
Lör 23 Sep  (1 match)
Lör 30 Sep  (1 match)
Fre 06 Okt  (1 match)
Lör 07 Okt  (1 match)
Mån 09 Okt  (1 match)
Tor 12 Okt  (1 match)
Tis 17 Okt  (1 match)
Tor 19 Okt  (1 match)
Lör 21 Okt  (1 match)
Tis 24 Okt  (1 match)
Fre 27 Okt  (1 match)
Lör 28 Okt  (1 match)
Tor 02 Nov  (1 match)
Tis 14 Nov  (1 match)

Ahl: "Ser fram emot ett riktigt roligt år i Örebro"

6 juli 2017 10:29
Nyhet

Filip Ahl återvänder till svensk hockey när han den kommande säsongen drar på sig den rödvita-tröjan. Vi tog ett snack med Filip som berättar lite om sig själv, varför det blev Örebro och vad han tror om den kommande säsongen.


– Jag ser mig som en stor kraftfull forward som gillar spelet i den offensiva zonen. Styrkorna sitter i offensiven, gillar att spela fram och har ett helt ok skott. Jag är här för att jag vill utveckla alla bitar där ute på planen, berättar nyförvärvet från Regina Pats.

Om du får beskriva dig själv utanför isen?

– Utanför isen tar jag det mest lugnt och försöker koppla bort ishockeyn och göra annat som att hänga med kompisar, ta en kaffe, spela golf och umgås med familj och flickvän.

Koll på Örebro Hockey har Filip sedan tidigare.

– Jag vet att vi gick upp i SHL för några år sedan och man har blivit ett lag som är med och slåss om slutspelsplatserna varje år. Har även fått möta Örebro i Behrn Arena och det har alltid varit ett väldigt tryck från supportrarna på läktaren, säger Filip Ahl och fortsätter:
– Jag känner Gustaf Franzén sedan tidigare eftersom vi spelade juniorhockey tillsammans i HV71. Har även haft chansen att lära känna Christopher Mastomäki lite grann under en landslagsturnering.

Varför blev det just Örebro?

– Örebro Hockey kändes som en riktigt bra alternativ och planen som Niklas Johansson presenterade för mig kändes helt rätt. Jag ser fram emot ett riktigt roligt år i Örebro.

Vad tror du om den kommande säsongen?

– Jag ser väldigt mycket fram emot den kommande säsongen. Det ska bli roligt att få vara en del av den här nystarten som klubben gör. Mina personliga mål är att fortsätta utvecklas och bidra med hårt jobb för att göra oss som lag bättre, avslutar Filip Ahl.