Vi förlänger som huvudpartner till Örebro Stadsmission
Publicerad: 2024-03-27
Nyhet
Örebro Hockey är sedan flera år tillbaka stolt huvudpartner till Örebro Stadsmission. Nu har vi den stora äran att förlänga samarbetet.

En viktig del i Örebro Hockeys arbete, vid sidan av det som händer på isen, är samarbetet med Örebro Stadsmission. Som huvudpartner till Örebro Stadsmission har vi under de senaste åren genomfört en rad värdefulla insatser, där vi tillsammans värnar om ett varmare Örebro. Som huvudpartner till Örebro Stadsmission vill vi vara med och göra skillnad samt kunna bidra till att Stadsmissionen har förutsättningar att fortsätta sitt värdefulla arbete för utsatta människor även i framtiden.

– För oss på Örebro Hockey är vårt huvudpartnerskap till Örebro Stadsmission en viktig del i vår verksamhet. Vi är väldigt stolta över det samarbete som vi har och då vi vill vara med och bidra till ett varmare Örebro, finns ingen bättre partner än just Örebro Stadsmission. Via våra kanaler och breda affärsnätverk kan vi uppmärksamma utsattheten samt belysa Örebro Stadsmissions insatser och det kommer även i fortsättningen vara en viktig del i vårt samhällsengagemang, säger Clara Olofsson på Örebro Hockey.

– Vi är en liten organisation som möter stor utsatthet och stadigt ökande behov. Att få draghjälp av en uppskattad och stark aktör som Örebro Hockey är ovärderligt för oss. Under de år som vi samarbetat så har vårt varumärke, våra partnerskap och insamlade medel fått en positiv skjuts framåt. Resultatet av vårt samarbete är att fler människor i utsatthet kan få hjälp. Vi är därför stort tacksamma över att Örebro Hockey förlänger sitt samarbete med oss, säger Febe Stenson på Örebro Stadsmission.

Klicka här för att läsa mer om Örebro Stadsmission.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson