KAMTech blir ny huvudpartner
Publicerad: 2024-03-26
Nyhet
Idag har vi den stora glädjen att välkomna KAMTech som ny huvudpartner till Örebro Hockey.

Örebroföretaget KAMTech, som är en stor och etablerad aktör i bygg- och fastighetsbranschen, har sedan många år varit en viktig och uppskattad partner till Örebro Hockey. Nu står det klart att samarbetet utvecklas ytterligare då KAMTech tar steget upp som huvudpartner. Det nya treårsavtalet markerar ett långsiktig samarbete som nu ska nå nya höjder.

– För det första är vi otroligt stolta och glada över att ha fått möjligheten att bli huvudpartner till Örebro Hockey. Vi har följt klubben sedan tiden i HockeyAllsvenskan och vi har under alla år växt tillsammans med klubben. Det görs otroligt mycket bra i Örebro Hockey och trots en svajig hockeysäsong samt en utmanade tid inom vår bransch känns det extra bra att kunna satsa större än någonsin på Örebro Hockey, säger Magnus Hjelte-Åkerblom på KAMTech.

– Vi känner en otrolig tacksamhet och stolthet över att gänget på KAMTech väljer att fortsätta öka sitt engagemang tillsammans med oss. Med Magnus och Andreas i spetsen har KAMTech vuxit ut till en nära partner till oss, tillsammans har vi också haft ett stort utbyte som gett oss stor glädje. Att KAMTech dessutom är ett lokalt företag som brinner för idrott och hockey i synnerhet gör att vi med stor framåtanda ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa, säger Tobias Foogde på Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om KAMTech.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson