Nytt tvåårsavtal med Virkeslogistik
Publicerad: 2024-04-02
Nyhet
Virkeslogistik skriver nytt tvåårsavtal som dräktpartner.

Virkeslogistik Mellansverige AB är det självklara valet när det kommer till logistik av rundvirke i Mellansverige. Med en bred kompetens inom området jobbar man alltid fokuserat och strategiskt för att lösa kundens behov av logistik. Virkeslogistik har sedan 2018 varit en uppskattad partner till Örebro Hockey och under åren har partnerskapet utvecklats. Virkeslogistik har sedan förra säsongen tagit plats på matchtröjan och nu står det klart att samarbetet fortsätter i minst två år till.

– Vi vill vara med och stötta Örebro Hockey på deras fortsatta resa framåt, då vi är nyfikna på hur långt det kan bära. Vi känner en stolthet över att synas på matchtröjan och vill inte överge vår plats på ärmarna som vi delar tillsammans med systrarna Ekström som vi känt sedan vi var små, säger Patrik Larsson på Virkeslogistik.

– Vi är så klart glada och tacksamma över att Virkeslogistik fortsätter satsa tillsammans med oss. Vi har haft ett långt och givande samarbete där det har varit kul att följa deras framfart på nära håll. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla framtiden tillsammans, säger Åsa Fredriksson på Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om Virkeslogistik.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson